Reviews

5

Op basis van 7 reviews

 • Dirk-Jan van Rijn: Designer & Front-end webdeveloper bij Floral Trade Group

  "Als designer en React front-end ontwikkelaar liep ik vaak tegen code aan die ik niet helemaal begreep. Natuurlijk kun je alles van internet kopiëren maar je komt jezelf continu tegen als de code 'ingewikkelder' wordt en je niet meer weet wat je kopieert. Zie het dan nog maar eens op de goede manier toe te passen. Tijd voor een cursus!

  Via Google kwam ik bij Maarten Hus terecht die zowel een cursus Javascript als een cursus React aanbiedt. Heb ze beide gevolgt. Eerst 3 dagen Javascript en daarna 3 dagen React en dan met Typescript. Heb de lessen als zeer prettig ervaren!"

  Maarten is een topper met een hoop kennis, het lesmateriaal wordt aangepast op met welke packages wij werken en op mijn eigen niveau. Ik ben erg tevreden over beide cursussen en beveel ze ook van harte aan! De cursussen hebben mij erg goed geholpen om met meer begrip en plezier mijn werk te kunnen doen."

  ★★★★★
 • William: Consultant VISI bij Bakker&Spees

  "Duidelijke cursus! Maarten heeft overal verstand van en je kan hem eigenlijk alles vragen, of dat nu front-end/ back-end/ praktijk of theoretische vragen zijn. Je merkt dat hij al veel ervaring heeft met het lesgeven in React."

  ★★★★★
 • Gideon | Pega Developer bij MKB Brandstof

  "React, ik wist alleen wat het betekende in het engels maar had geen idee wat ik er mee moest. Nu wil ik niet anders meer. Maarten heeft mij erg veel geleerd hoe ik mijn kennis van JavaScript, welke ik ophad gedaan via de cursus JavaScript, kan toepassen icm TypeScript en React. Maarten is een echte guru als het gaat om development met React en hij heeft engelengeduld als je het niet begrijpt."

  ★★★★★
 • Jesse: Software Developer bij Sweco

  Maarten kon de cursus goed laten aansluiten op mijn voorkennis en mijn behoeftes. Hij was goed voorbereid en ik heb in korte tijd veel geleerd, met een goede afwisseling van theorie en praktijk. De laatste dag zijn we ook ingegaan op hoe ik de kennis kan toepassen op mijn eigen werk, waar ik veel aan had.

  ★★★★★
 • S.V

  "Er werd een hoop informatie gegeven over de werking van React. Daarbij is de docent erg ervaren in React vooral de laatste wijzigingen. Veel cursussen zijn verouderd. Dit was up to date."

  ★★★★★
 • Martijn: Designer en Front-end Developer bij NHL Stenden

  "De React-cursus sluit goed aan op mijn eerdere Javascript-cursus bij Maarten. Zijn praktijkgerichte onderwijsmethode, waarbij je voornamelijk leert door te doen, past bij mijn persoonlijke voorkeur. Vooral de privélessen waren voor mij extra prettig, vanwege mijn slechthorendheid. Maarten is zeer deskundig en kan zijn kennis op een begrijpelijke manier overbrengen, wat deze cursus een uitstekende keuze maakt voor iedereen die serieus wil leren.

  Het beste van deze cursus is dat hij volledig op maat gemaakt kan worden en Maarten ervoor zorgt dat de inhoud up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien kun je na de cursus tegen een kleine vergoeding videomateriaal aanschaffen als naslagwerk. Ik beveel deze cursus ten zeerste aan voor iedereen die zijn of haar vaardigheden in React of Javascript wil verbeteren."

  ★★★★★
 • Bram: Front-end Developer bij Prowise

  "De cursus is zeker een aanrader, in drie dagen tijd heb ik ontzettend veel geleerd over React. Waar ik zelf steeds vastliep met zelfstudie, was ik met Maarten in korte tijd instaat om een React applicatie te maken. De cursus hielp mij om te weten waar ik eerder op vast liep, en waar je de oplossingen kan vinden en Maarten geeft veel context over wat React doet op de achtergrond.

  De lessen zijn allemaal begeleid met oefeningen die je direct deed of later kon doen, wat fijne en active manier van leren is. Verder heeft Maarten veel kennis en geduld, om alles rustig uit te leggen. Als kers op de taart is de complete online cursus nog terug te zien, voor als ik nog iets specifieks herhaald wil hebben. "

  ★★★★★

Meer over de cursus

Wil je het hele programma van de cursus nalezen klik ga dan naar de cursus informatie pagina.Je kan daar ook meer lezen over mijn lesmethode en wat de benodigdheden zijn om aan de cursus te beginnen.

Hoe overtuig ik mijn manager

Het is vaak moeilijk om onder woorden te brengen waarom je een cursus zou moeten volgen, daarom heb ik alvast voor je een brief voorbereid.

Kosten

Klassikaal

Een drie dagen durende klassikale cursus op locatie bedraagt per cursist 999 euro. Een minimum van 4 cursisten is nodig om de cursus af te nemen. Bij meer cursisten is korting mogelijk.

5 lees de reviews€ 999

1 op 1 privé

In deze drie dagen durende privé cursus krijg jij de volle aandacht! Laat me je persoonlijk 1 op 1 React leren op je eigen tempo.

5 lees de reviews
€ 1.999

* Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de kosten van de cursus.

Contact

Neem contact op via e-mail, phone of app, als je vragen hebt of een offerte wilt aanvragen.