Over mij

Ik ben geboren in 1989 in de kust plaats Katwijk in Zuid-Holland. Na mijn vrouw Tosca ontmoet te hebben ben ik verhuist naar Bergschenhoek. We hebben nu twee kinderen Owen en Jane.

Na mijn HBO opleiding IT, ben ik begonnen als software developer. Ik heb het altijd interessant gevonden om nieuwe dingen te leren en te doen. Ik heb om die reden door mijn carrière dan ook veel titels gehad: web developer, iOS developer, full-stack developer, front-end developer, product owner en ooit zelfs een "Angular Solutions Architect"… al weet ik nog steeds niet wat dat precies inhoud 😄.

Ook al heb ik veel dingen gedaan, front-end development is mijn specialisme geworden. Dit is omdat ik met altijd aangetrokken heb gevoelt naar de menselijke kant van de techniek. Gebruikers blij maken en effectiever is mijn doel in elk software project, en dat bereik je het makkelijkst via de front-end.

Hoewel mijn officiële titel altijd developer is geweest, heb ik toch 50% van mijn tijd als educator bezig geweest. Presentaties houden, workshops / cursussen geven, en mentor zijn van mede developers.

Een educator zijn is een heel erg dankbaar beroep: developers naar een hoger niveau tillen, en zien hoe concepten klikken, is mijn grootste beloning.